Skip to content

Podnice

/

Podnice

Layher podnice za skelu – stvaraju sigurnu radnu površinu, a istovremeno služe i kao ukruta skele. Osigurači podnica sprječavaju dizanje podnica u slučaju jakog vjetra, a istovremeno pomažu u zadržavanju paralelnosti s ogradama. Pažljivim izborom materijala moguće su uštede na težini, a time i uštede na transportu kao i pri montaži.

01 3

Prednosti:

UPORABA

Brza montaža i demontaža zahvaljujući kukama koje jednostavno nasjedaju na profil. Također su dostupne i u O izvedbi za montažu na cijevi kružnog presjeka

RUKOVANJE

Brza montaža i demontaža zahvaljujući kukama koje jednostavno nasjedaju na profil. Također su dostupne i u O izvedbi za montažu na cijevi kružnog presjeka zavisno od opterećenja i primjene.

KVALITETA I OBRADA

Dug radni vijek i maksimalna sigurnost

Tipovi podnica:

ČELIČNE PODNICE

Velika nosivost. Perforacije sprječavaju klizanje zbog čega su izrazito cijenjene u industriji.

ČELIČNO-ALUMINIJSKA PODNICA

Ova je podnica izrađena od aluminija sa čeličnim kukama za ovjes. To je najbolja garancija za dugi radni vijek.

ROBUST PODNICA

Robust podnica izrađena je iz kombinacije aluminija i šperploče. Zbog svoje lagane, jednodijelne izvedbe omogućava brzu montažu i demontažu.

PODNICE S PROLAZOM I LJESTVAMA

Layher podnice s prolazom proizvode se u različitim izvedbama. Kao robust, aluminijske, sa ili bez ljestvi, u O ili U izvedbi. S pomakom otvora prema sredini podnice što je potrebno pri oskeljenju kružnih oblika.

Galerija

Pogledajte još…